تحولات منطقه

سخنگوی سازمان اورژانس کشور، در واکنش به ادعای انتقال و جابجایی بیمار به واسطه آمبولانس ها، توضیحاتی داد.

جابجایی بیمار در آمبولانس‌ها؛ کتک هم می‌خوریم! / شیطنت تعداد اندکی از آمبولانس‌های خصوصی
عکس تزئینی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

چند روز قبل بود که یک خبر به نقل از یک متخصص درباره جابجایی بیماران در مسیر بیمارستان، در فضای مجازی منتشر شد.

بابک یکتاپرست گفت: این موضوع هیچ ربطی به آمبولانس‌های ۱۱۵ اورژانس کشور ندارد. زیرا، آمبولانس‌های ما فقط وظیفه دارند بیماران را در بیمارستان‌های دولتی جابجا کنند و سر و ته مأموریت آمبولانس‌های ۱۱۵ کاملاً بسته است.

وی افزود: مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ اینگونه نیست که حتماً همه بیماران به بیمارستان منتقل شوند، بلکه تکنسین ما با مرکز فوریت‌ها تماس می‌گیرد و بعد از شرح حال بیمار، نسبت به اعزام او به یک مرکز درمانی دولتی اقدام می‌شود.

یکتاپرست ادامه داد: برای انتقال بیمار به بیمارستان، سیستم هوشمند مرکز فوریت‌ها تصمیم می‌گیرد بیمار بر اساس شرایطی که دارد، به کدام بیمارستان منتقل شود و آمبولانس ما حق ندارد غیر از بیمارستانی که معرفی شده، بیمار را جای دیگری ببرد؛ چون اساساً پذیرش نخواهد شد.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: گاهی مشاهده شده که همراه بیمار به تکنسین ما اصرار می‌کند که بیمار او به بیمارستانی که او می‌گوید برود و بر سر همین موضوع، نیروی فوریت‌های پزشکی؛ کتک هم خورده است، اما انتقال بیمار فقط به بیمارستان از قبل هماهنگ شده صورت می‌گیرد.

یکتاپرست در ارتباط با آمبولانس‌های خصوصی نیز اظهار داشت: وظیفه آمبولانس‌های خصوصی، جابجایی و انتقال بیمار غیر اورژانسی از منزل به بیمارستان و بالعکس است.

وی افزود: به عنوان مثال، یک بیمار بستری نیاز به تخت ICU دارد و آن بیمارستان به دلایلی ندارد و پزشک مربوطه می‌نویسد و دفتر پرستاری آن بیمارستان نسبت به تهیه تخت ICU در بیمارستان دیگر اقدام و هماهنگی‌های لازم صورت می‌گیرد و بیمار با آمبولانس خصوصی منتقل می‌شود.

یکتاپرست گفت: متأسفانه تعداد اندکی از آمبولانس‌های خصوصی در این قبیل مأموریت‌ها، شیطنت کرده و بیمار را به بیمارستان دیگری منتقل می‌کنند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور با تاکید مجدد بر این موضوع که چنین مواردی خیلی اندک است، تصریح کرد: اداره کل آمبولانس‌های خصوصی در سازمان اورژانس کشور، وظیفه نظارت بر آمبولانس‌های خصوصی را دارد و به همین منظور، نظارت‌ها را تشدید و برای کل آمبولانس‌ها کارت هوشمند صادر کرده ایم.

یکتاپرست با اشاره به وجود ۱۸۰ آمبولانس خصوصی در کشور، گفت: ۵۰ مورد این آمبولانس‌ها در تهران فعالیت دارند که ما نمی‌توانیم برای همه مأموریت‌های آمبولانس‌های خصوصی، نیرو بفرستیم.

وی افزود: مردم می‌توانند با سامانه ۱۹۰ در ارتباط باشند و هر گونه مشکلی را درباره آمبولانس‌ها مطرح کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.